RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BRIAN SNYDER (Reuters)

- Vi må fokusere på Obama

John McCain mener det haster med å finne én presidentkandidat.
Sist oppdatert:

Tidligere presidentkandidat John McCain, som stilte mot Barack Obama i 2008, gikk onsdag ut og ga sin støtte til Mitt Romney.

McCain mener det er på tide for Republikanerne å fokusere på den virkelige motstanderen, president Barack Obama.

- Republikanerne må bli ferdig med dette (nominasjonsvalgene red.anm.) så fort som mulig og begynne på selve hovedkonkurransen, sa Arizona-senatoren under et TV-intervju torsdag morgen, melder nyhetsbyrået AP.

Tirsdag denne uken gikk Republikanernes nominasjonsvalg av stabelen i delstaten Iowa. Det ble et utrolig jevnt løp mellom Mitt Romney og Rick Santorum med bare åtte stemmer som skilte dem.

Valgresultatet viser at Republikanerne sliter med å enes om én kandidat, og fortsatt er det seks kandidater som kjemper om å bli valgt til partiets presidentkandidat under landsmøtet i Tampa, Florida i august måned.

Selve presidentvalget finner sted 6. november. Neste nominasjonsvalg finner sted i delstaten New Hampshire neste tirsdag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere