RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Joel Ryan (AP)

– Tok kokain i tre dager

Sist oppdatert:
Mischa Bartons sammenbrudd kan skyldes narkotikamisbruk.

(SIDE2): Onsdag sist uke ble O. C-stjernen innlagt på sykehus. Mischa Barton skal selv ha kontaktet politiet for å bli fraktet trygt til sykehuset for å få behenaling.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Nå hevder ulike amerikanske medier at Barton ligger på psykiatrisk avdeling, og at hun er innlagt på grunn av narkotikamisbruk.

– Sammenbruddet kom etter en tre dager lang kokainfest, skriver blant annet ContactMusic og New York Post.

Barton er ifølge venner i svært dårlig form, og det opplyses at hun har fått et sammenbrudd.

Skuespillerens talsperson har bekreftet at Barton selv kontaktet politiet for å få «medisinsk hjelp» sist uke, men ønsker ikke å kommentere situasjonen ytterligere.

Utsetter premieren
Bartons aktuelle «The Beautiful Life», er utsatt en uke som følge av at hun er innlagt på Cedars-Sinai Medical Centre i Los Angeles. TV-serien er produsert av Ashton Kutcher, og Barton spiller en supermodell som kjemper for å klare seg på toppen i motebransjen i New York.

- Det er en yngre versjon av Sex in the City. Jeg spiller en «super-bitchy» modell som bor i New York, det er vanskelig fordi rollen er så langt fra hvordan jeg er. Hvis piloten blir godt mottatt kommer jeg til å tilbringe en god del tid i New York, har Barton tidligere uttalt om «The Beautiful Life» .

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere