RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13 hemmelige permer om Quick

Sist oppdatert:
- Gjemte opplysninger kunne frifunnet Quick.

Tretten permer med etterforskningsmateriale om drapsdømte Thomas Quick er i hemmelighet gjemt bort på politihuset i Sundsvall, ifølge SVT-journalisten Hannes Råstam.

Opplysningene kunne ha frifunnet Quick, mener journalisten.

Thomas Quick er dømt for å ha drept åtte personer. Han har i tillegg i avhør innrømmet over 20 andre drap, som han hevder å ha begått i Sverige, Norge og Finland.

I flere TV-reportasjer Råstam laget i fjor trakk Quick tilbake alle sine tilståelser.

Permene med Quick-materiale ble funnet for kort tid siden, og ifølge Råstam viser funnet at politiet har hemmeligholdt store mengder materiale som beviser at Quick løy da han innrømmet drapene på 90-tallet.

Under rettssaken mot Quick forklarte hans psykoterapeut at Quick begikk drapene på grunn av overgrep fra foreldrene under oppveksten.

I materiale som nylig ble funnet i Sundsvall er det blant annet fjorten avhør med Quicks søsken. Der tilbakevises hans forklaringer om vold og overgrep i hjemmet, ifølge Råstam. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere