RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-åring kollapset på Everest

Sist oppdatert:
15-årige Christopher Harris kollapset på under 7000 meters høyde på Mount Everest, da han forsøkte å bli den yngste til å klare Seven Summits.

Australierens, eller kanskje heller hans fars forsøk på å få ham opp på verdens høyeste fjell har fått nordmenn på Mount Everest til å reagere. World Wide Vikingsgutta, Frode Høgset, Petter Kragset og Johnny Brevik var nemlig med i den samme ekspedisjonen som Richard og Christopher Harris.

- Gruppe 2 startet mot Nordskaret i dag. I denne gruppen er det 4 fra Australia. Far og sønn på 15 år og et filmteam på 2. Målet for teamet er yngste som bestiger 7-summits og Guinness rekord og berømmelse.

- Etter et par timers gange fra ABC kollapset 15 åringen. De sitter for øyeblikket og vurderer om de skal prøve igjen i morgen. Etter vår mening burde de reise hjem og ikke gamble med 15-åringens liv. I løpet av siste døgnet ryktes det at 2 personer til har mistet livet på Everest, skriver de på sin hjemmeside.

Seven Summits er å klatre det høyeste fjellet på de syv kontinentene: Mount Everest i Asia, Carstenz Pyramid i Oceania, Kilimanjaro i Afrika, Mount Vinston i Antarktis, Aconcagua i Sør-Amerika, Mont McKinley i Nord-Amerika og Elbrus i Europa.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere