RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

2004s mest vågale

Samantha Mumba stilte på premieren av «Spider-Man 2» i London i en særdeles utringet kjole.
Sist oppdatert:

Dette er ifølge Hello! Magazine fjorårets mest utfordrende antrekk i kjendisverdenen. Kjolen som var verdt over fem millioner pund var designet av Scott Henshall.

Det heteste kjendisparet i 2004 var ifølge Hello! Jude Law og Sienna Miller (bildet over), mens det paret kjendisverdenen savner mest er danske prins Joachim og hans kone Alexandra.

I 2004 giftet Jennifer Lopez seg med sangeren Marc Anthony, det var det mest overraskende kjendisbryllupet i året som gikk.

Beckham igjen
En annen kategori er årets kuleste babynavn. Her stakk Gwyneth Paltrow og Chris Martin av med seieren etter at de døpte datteren sin for Apple.

Kjendiskåringer foregår sjelden uten at David Beckham er med i en eller flere kategorier. Hello! mener at oppstyret rundt Rebecca Loos og de to andre kvinnene som hevdet at de hadde sex med Beckham var årets mest sjokkerende kjendissak. Til tross for at David Beckham og konen Victoria avfeide ryktene som tåpelige, mener Hello! at denne saken gav Beckham en kraftig skramme i lakken.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere