RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Thinkstock)

2012s frekkeste tannlegeregning

Tannlege ba kunden bruke tanntråd. Tok så 100 kroner.
Sist oppdatert:

En ung kvinne fra Rjukan reagerte på regningen hun nylig fikk hos tannlegen. Et av punktene forteller at hun har betalt 100 kroner for å bli motivert til bruk av tanntråd. Det skriver Telemark Arbeiderblad (TA) tirsdag.

Tannlegen som har skrevet ut regningen beroliger Miland og den aktuelle pasienten.

- Det skjuler seg jo litt mer enn motivering til bruk av tanntråd i dette beløpet, opplyser tannlege Live Vinjerui Lid ved Rjukan tannklinikk til TA.

Tannlegen på Rjukan skjønner at pasientene kan reagere dersom de tror at de har betalt hundre kroner for å bli fortalt at de skal bruke tanntråd.

Historien om tannlegebesøket går som en kule på Facebook ifølge TA.

Ett av innleggene kommer fra SV-politikeren Steinar Miland.

- Dette kan vel ikke være lovlig i en offentlig klinikk, spør Miland. Han sitter selv i hovedutvalget for kultur i Telemark fylkeskommune og har blant annet ansvaret for den offentlige tannhelsetjenesten som denne klinikken er en del av.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere