Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: STEFAN PUCHNER (EPA)

Kjempekollisjon i Tyskland

Reisetips med annonselenker

5 tips: Slik finner du best mulig pris på hotellrommet

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Over 200 kjøretøy skal være involvert i ulykken på autobahn ved Augsburg.

Minst 17 personer er skadd i kjempeulykken på motorveien A8 ved Augsburg fredag. Ifølge Augsburger Allgemeine ble 60 personer lettere skadd, 19 personer fraktet til sykehus, mens én person skal ha fått alvorlige skader.

Totalt ble 179 personer tatt hånd om av helsepersonell. De fleste klarte seg bra med tepper og te.

- Vi har hatt utrolig flaks med at så lite skjedde i en så stor ulykke, sier medisinsk innsatsleder Wilfried til avisen.

Politiet opplyser at minst 170 personbiler og 35 lastebiler er involvert i ulykken.

Snøstorm og tykk tåke gjorde kjøreforholdene vanskelige på A8 fredag. Da trafikken stoppet opp klarte ikke sjåfører å se køen før det var for sent.

- Vi hadde svært dårlig sikt. Is var ikke hovedårsak til ulykken, sier en politimann til den tyske avisen The Local .

Kolliderte biler og lastebiler sto langs en strekning på én kilometer etter ulykken ved 07-tiden fredag morgen. Begge retninger av autobahn ble stengt for å rydde opp. 110 brannmenn og 60 personer fra nødetaten var i arbeid.

Selv om denne ulykken var stor, er det langt fra den største på tyske motorveier. Sommeren 2009 var 259 kjøretøy involvert i en ulykke på A2 i Lower Saxony.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus