Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Falch, Knut (SCANPIX)

Kaller Shabana hore

Promotion med annonselenker

De 15 mest populære dingser fra 2015

Oddsen med annonselenker

Slik ser du ukens fotballkamper på TV

Shabana Rehman Gaarder refser fundamentalistisk netthets.

I bloggen sin tar Shabana Rehman Gaarder et oppgjør med det hun allerede i tittelen betegner som «kvinne og frihetshatere blant ungdommer».

Bakgrunnen er blant annet denne meldingen, som hun oppgir å ha fått fra Ishaq Bin Hamad Mohammad via Facebook:

«Vi skulle hatt mange som bror Mohyeldeen i Norge. Han fortjener en pris pga hans fantastiske uttalelser! Synes egentlig synd på deg. Du vet ikke hva frihet er. Du tror at det å være HORE er den største friheten man kan få, så du gjør alt for å oppføre deg som en.Du skulle ikke hatt rett til å kalle deg muslim, din hykleriske kafira!»

- Samfunnsproblem
I bloggen skriver Shabana:

«Kvinnehatet de representerer er et samfunnsproblem som vokser i Norge, og som blir stadig mer skamløs, ford de ikke engang gidder å skrive anonymt lenger.»

Og:

«Denne unge mannen tror tydeligvis det er å være en god muslim å slenge horemeldinger til en voksen gift kvinne under fullt navn er en helt ok handling.»

- Har skolene sviktet?
«Har skolene sviktet totalt i hva et demokrati er og hvordan det fungerer, eller er dette en ukultur som handler om politisk Islam og volds og hat -aksept?» spør den frittalende stand-up-komikeren.

Hun skriver at man kan le av meldingene, slette dem og gå videre, men mener at holdningene, frekkheten og personangrepene har gått så langt at det er riktig å offentliggjøre dem og de som står bak.

Les bloggen hennes her.

- Mohyeldeens lillebror
Meldingen ble sendt fra Ishaq Bin Hamad Mohammads Facebook-profil. Kilder i Larvik opplyser at han er lillebroren til Mohyeldeen Mohammad, som ble kjent da han advarte mot mulige terroranslag mot Norge i forbindelse med en demonstrasjon mot Dagbladets publisering av en Muhammed-tegning.

Nettavisen har forsøkt å få kontakt med Ishaq Mohammad, men uten å lykkes.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

comments powered by Disqus