Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Denne norske brua fenger britiske lesere

Promotion med annonselenker

Gratis e-bok: Slik får du suksess med tall

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

«The road to nowhere» svært populær på britisk nettavis.

Torsdag bidro den britiske storavisa Daily Mail med et fint stykke Norgesreklame. I avisas nettutgave presenterer de bildene av den spektakulære Storseisundbrua på Atlanterhavsveien sør for Kristiansund.

«The road to nowhere! Norwegian bridge gives motorists a fright (but don't worry, it's just an optical illusion)» lyder overskriften.

Og det var tydelig saken fenget, for den er nemlig nest mest lest torsdag. Les saken her!

- Det er nok til å få selv de barskeste bilistene til å snu. Men denne veien, som tilsynelatende leder til ingensteds, er bare en optisk illusjon, skriver avisen.

Daily Mail må riktignok korrigeres ettersom de skriver at Atlanterhavsveien ble bygget i 2005. Det er feil, veien åpnet faktisk i 1989 - offisielt. i 1988 ble Storseisundbrua åpnet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus