Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Frp

Melder seg ut av Frp

Promotion med annonselenker

Så lett fikser du dette!

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Beate Helland melder seg ut i protest mot måten hun har blitt behandlet på i saken mot Henning Skumsvoll.

I en pressemelding skriver Beate Helland at hun ikke har fått noen støtte etter at hun anmeldte Henning Skumsvoll. Etter overgrepsanklagene føler hun seg fryst ut av partiet.

- Det er utrolig skuffende at min partigruppe støtter en mann som har innrømmet skammelig atferd overfor meg, skriver Helland.

Les også: Anklager stortingsrepresentant for overgrep

Tidligere mandag fikk Fædrelandsvennen beskjed om at Helland avventet et møte med partiet om saken. Dette møtet ble det ingenting av.

Frps gruppeleder i Kristiansand bystyre, Tor Utsogn, sa til avisen at saken har blitt vanskelig å takle for partiet og at flere reagerer på Beate Hellands utfall mot partiet.

- Saken som er anmeldt er en ting. Men det at hun til de grader har gått så hardt ut mot oss, det er veldig tungt og det er vi veldig lei oss for. Alt vi sier og gjør blir relatert til den saken, sier Tor Utsogn.

Det var mandag 21. november at stortingsrepresentant Henning Skumsvoll (Frp) fra Vest-Agder ble anmeldt for seksuelle overgrep av bystyrerepresentant Beate Helland i Kristiansand. Helland anmeldte sin partikollega for to tilfeller av sextrakassering, og en voldtekt, som skal ha skjedd i 2008 og 2009. To av episodene fant sted på Farsund Fjordhotell - og et på Frps landsmøte i 2009.

Skumsvoll avviser anklagene og hans advokat, Andreas Bjørn Salvesen, mener Helland er ute etter penger, og kaller saken «sjikanerende pengeutpressing».

Politiet henla anmeldelsen bare etter noen dager.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus