Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: EIRIK HAGESÆTER

Pågrepet for drapsforsøk søndag - nå er de løslatt

Promotion med annonselenker

Kjøp den perfekte farsdagsgaven

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

(BA.no): Søndag kveld ble tre menn pågrepet på Laksevåg, mistenkt for drapsforsøk. Tirsdag ble de løslatt.

– Det er løslatt for kort tid siden, etter avhør av alle tre, sier jourhavende politiadvokat, Laila Skeide, til BA.no, tirsdag kveld.

De tre er siktet for legemsbeskadigelse med særdeles farlig våpen. – Siktelsen er ikke frafalt, sier Skeide, som ikke ønsker å kommentere hvorfor de tre løslates.

Blødde fra munnen
Det var ved 1700-tiden søndag at politi og ambulanse rykket ut til en adresse på Laksevåg etter melding om at en person blødde fra munnen.

– Vi fikk melding om at en mann skulle være stukket med kniv i halsen, bekreftet operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Ronny Lentføhr, til BA.no søndag.

Mannen ble fraktet til Haukeland sykehus med lettere skader.

Bevæpnet politi rykket ut
Klokken 1753 opplyste Lentføhr at tre menn var pågrepet uten dramatikk.

– De er i aldersgruppen 30-45 år, mistenkt for drapsforsøk. Alle de involverte skal ha kjent hverandre fra før, sa Rigmor Isehaug, leder for vold- og sedelighetsseksjonen ved Hordaland politidistrikt til BA.no mandag.

Senere mandag kveld opplyste jourhavende politiadvokat at de tre var siktet for legemsbeskadigelse med særdeles farlig våpen.

Les flere saker i Bergensavisen her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus