Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Ap (Ap)

Nektet å forlate sin døde venn

Promotion med annonselenker

Kjøp den perfekte farsdagsgaven

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Lojal hund passet på sin påkjørte venn midt i trafikkert vei.

Da en lys labrador ble påkjørt på en trafikkert vei i La Puente i Los Angeles forrige uke, var det en svart labrador som sto og passet på sin døde venn.

To år gamle Grace nektet å forlate åstedet til tross for den livsfarlige trafikken.

- Grace lå i gaten ved siden av en annen hund, som lå der ubevegelig og hadde blitt påført alvorlige hodeskader, opplyser den lokale dyrebeskyttelsen i en uttalelse.

- Den lojale svarte labradoren nektet å forlate sin venn, til tross for at den andre hunden var død, sier talsmann Aaron Reyes ved dyrebeskyttelsen, ifølge San Gabriel Valley Tribune.

En bilist oppdaget hundene midt i gaten, og satt opp sperringer for å gjøre andre trafikanter oppmerksomme på situasjonen. Bilisten filmet også hundene og la klippet ut på YouTube.

- Jeg ble veldig rørt da jeg så videoklippet som ble filmet med mobil av bilisten, sier direktør ved Dyrebeskyttelsen, Marcia Mayeda.

Dyrebeskyttelsen opplyser at ingen har gjort krav på Grace, og at hunden vil bli gitt bort.

- Staben overøste henne med beundring og kjærlighet. Hun ser ut til å være en veltilpasset liten jente, sier talsperson Reyes.

Se video.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus