Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(Politiet)

Har du sett Arild (41)?

Promotion med annonselenker

Kjøp den perfekte farsdagsgaven

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Ble sist sett natt til lørdag da han forlot en fest.

Mandag ettermiddag ble Arild Stensund meldt savnet av sin familie.

Stensund ble sist observert natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen i Oslo. Han skal så ha gått i retning Rosenkrantzgate mot Tinghuset.

- Flere av oss har reist fra Bergen til Oslo for å lete etter ham i dag. Vi er helt fortvilet og ønsker at alle tips som kan gjøre at vi finner vår kjære onkel, gis til politiet, forteller savnedes niese til Nettavisen.

Forlot fest i sentrum

Politiet gikk tirsdag ut med en pressemelding der de etterlyser Stensund. De opplyser at han sist ble sett da han forlot en fest i Hieronymus Heyrdahls gate 1 i Oslo sentrum natt til søndag (ca. kl. 02:55).

«Savnede er etnisk norsk, lys og tilnærmet barbert på hodet. Han er 175 cm høy og slank. Stensund snakker bergensdialekt, og var synlig beruset da han forsvant» skriver politiet.

Stensund var iført en lyseblå, langermet skjorte, grålig dongeribukse og sorte sko.

Sjekker overvåkingsvideoer
Familien nekter å gi opp håpet om å finne Stensund i god behold.

Familiens private initiativ skjer i fullt samråd med politiet:

- Vi undersøker bredt. Vi arbeider med å gjennomgå overvåkningsvideoer fra området, og vi undersøker bruk av mobiltelefon og kredittkort, sier vaktleder ved Oslo politidistrikt, Jon Rune Lande, til Nettavisen.

Det er «savnetgruppen» i politiet som arbeider med saken.

Etterlyses på Facebook
Familien har opprettet en egen gruppe på Facebook som heter «Savnet!!!!!»: https://www.facebook.com/events/233873613384951/

«Arild Stensund ble sist observert kl kvart i tre natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen,i retning Rosenkrantzgaten. Han hadde på seg lyseblå skjorte og mørk bukse. Kan du ha sett ham? Kontakt politiet i Oslo eller meg på pm eller på tlf 97 092 347, natt eller dag!!! Han er savnet, all info tas i mot med takk!»

Gruppen har over 1400 medlemmer tirsdag ettermiddag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus