Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Inge Wallumrød (Mediehuset Nettavisen)

Ni personer pågrepet etter skyting

Reisetips med annonselenker

Det råeste hotellsalget akkurat nå

Oddsen med annonselenker

18-åringen forbløffet Tippeliga-eksperten: - Har vært enorm

Hendelsen skjedde natt til 18. mai.

Politiet i Oslo har pågrepet ni personer etter en skyteepisode på Furuset natt til 18. mai.

Oslo politidistrikt har sendt ut følgende pressemelding i forbindelse med pågripelsen:

«I kjølvannet av skytingen på Furuset i Oslo natt til 18. mai, hvor en mann ble hardt skadet, har Oslo politidistrikt foretatt flere pågripelser.

Som følge av etterforskningen som er gjennomført foretok politiet lørdag kveld pågripelser av til sammen ni personer. Tre er siktet for drapsforsøk.

Etterforskningen har også pågått i hele dag, og politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.»

- Avhører nå
- Det pågår avhør av de pågrepne i løpet av søndag kveld, så får vi se om det kommer flere pågripelser etter dette, sier politioverbetjent Grete Lien Meltlid til Nettavisen.

- Pågripelsene kommer som et resultat av en rekke etterforskningselementer - opplysninger vi har hentet inn siden vi startet etterforskningen, forklarer Meltlid.

Det var klokken 01.23 den 18. mai at politiet fikk melding om at det var blitt avfyrt flere skudd i Jerikoveien ved Furuset.

Offeret ble alvorlig, men ikke livstruende skadd, og politiet har etterforsket saken som et drapsforsøk.

Politioverbetjent Grete Lien Metlid opplyste fredag at politiet trodde mannen som ble truffet, ikke var et tilfeldig offer.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus