Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: NTB Scanpix

Holder nattåpent i sikkerhetskontrollen

Reisetips med annonselenker

Her er storbyene du bør besøke i påsken

Oddsen med annonselenker

Hvorfor er ikke dette laget favoritt?

Oslo Lufthavn åpner innsjekkingsskrankene og sikkerhetskontrollen hele natt til lørdag, slik at passasjerene skal kunne være tidlig ute.

GARDERMOEN: (RB.no ): - Det er ekstraordinært at det blir holdt åpent hele natta, men det er for å få folk unna, slik at trafikken skal kunne gå greit unna lørdag morgen, sier informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo Lufthavn Gardermoen.

Klokka 19.45 var det lite trafikk gjennom sikkerhetskontrollen. Fire sluser var åpne, men når vekterstreiken settes i gang fra klokka 20, reduseres det til tre. Vanligvis er seks sluser åpne.

Kobro forteller at det var større køer i 15-16-tiden fredag ettermiddag, et par timer etter at det ble kjent at vekterne går ut i streik.

- Det sitter nå flere personer innenfor sikkerhetskontrollen enn det pleier, forteller Kobro.

Lørdag er vanligvis ikke dagen med mest trafikk, men Kobro oppfordrer likevel passasjerene til å komme tidlig til Gardermoen.

Les flere saker hos Romerikes Blad her.

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus