Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(AFP)

Tusener av israelere demonstrerer

Shopping med annonselenker

Mobilselskapet utfordrer de etablerte leverandørene

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Tusener av israelere marsjerte lørdag gjennom Tel Aviv og andre byer.

Tel Aviv (NTB-DPA-AFP): I Tel Aviv deltok 5.000 mennesker i demonstrasjonen, som var et forsøk på å gjenopplive den brede protestbevegelsen som dominerte Israel i fjor sommer. Også i Haifa og Jerusalem var det protester.

Demonstrantene protesterte mot økende ulikhet og høyere levekostnader.

«Folket krever rettferdighet» og Vi, flertallet, inntar gatene» var blant slagordene demonstrantene ropte, mens bandet Izabo, som var Israels representant i Eurovision Song Contest, spilte.

Demonstrasjonene i fjor sommer begynte som en protest mot høye bokostnader og utviklet seg etter hvert til en protest mot de høye levekostnadene generelt. De kulminerte i en massiv demonstrasjon med 400.000 mennesker i september. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus