Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Enkelte skoler og barnehager kan få problemer siden det ikke har blitt rengjort under streiken. Illustrasjonsfoto: Flatåsen skole i Trondheim. Denne skal nå være åpen
Enkelte skoler og barnehager kan få problemer siden det ikke har blitt rengjort under streiken. Illustrasjonsfoto: Flatåsen skole i Trondheim. Denne skal nå være åpen Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .

Søppel-trøbbel for skoler og barnehager

Promotion med annonselenker

Endelig er denne på supertilbud!

Oddsen med annonselenker

Inter går på ny smell

Streiken er over. Men enkelte steder vil bli holdt stengt på grunn av søppel.

Streiken i kommunene og i Oslo kommune som har pågått i 12 dager, har ført til flere stengte skoler og barnehager.

Men sent i kveld kom partene til enighet.

Les også: Kommunestreiken er over.

– Våre folk har ikke fri i dag, nei. Alle kommer på jobb, sier kommunikasjonssjef i Utdanningsforbundet, Rikke Bjurstrøm, til Nettavisen.

Oslo kommune satser på å ha skolene åpne onsdag morgen, i likhet med andre kommuner.

– Det er hensikten og meningen at skoler og barnehager skal åpne med en gang. De fleste som streiker har fått melding klokken fem over seks i dag tidlig om å komme på jobb. Så det kan gå litte grann tid før alt er oppe og går som normalt, men vi satser på det beste, sier informasjonssjef for byrådsavdelingen for kunnskap og utdanning, Erik Hansen.

Men enkelte andre steder kan noen skoler og barnehager likevel bli holdt stengt eller ha redusert kapasitet. Grunnen er at det ikke har blitt rengjort under streiken. Dette gjelder blant annet Stavanger og Bergen.

Familier bes holde seg oppdatert på sine respektive kommuners hjemmesider.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus
Våre bloggere

Mina Gerhardsen

Penger lukter faktisk

Sammy Myklebust

Gull til Ægir Bryggeri

Tor Hammerø

Bugge med vennefest

Anders Nordstad

Billig politikk

Kjell-Ola Kleiven

Min største frykt