Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Colorado Department of Transportation

Finn én feil på dette bildet

Promotion med annonselenker

Dette bør alle skaffe seg

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

- Dette er trolig et av de mest ekstreme tilfellene vi har sett, sier politiet.

En amerikansk mor i byen Aurora i delstaten Colorado fikk tre trafikkbøter da politiet stanset henne i en bilbeltekontroll forrige uke.

Moren var på biltur sammen med sine to barn, en 14-åring og en liten gutt, da hun ble stanset av politiet. Verken hun eller barna hadde på seg sikkerhetsbelte.

Sikret bensinkannen
Det viste seg at kvinnen hadde fjernet barnet sitt fra barnesetet for å gjøre plass til en bensinkanne, som var sikret med et bilbelte. Smårollingen ble imidlertid plassert i setet ved siden av – uten bilbelte.

- Dette er trolig et av de mest ekstreme tilfellene vi har sett, sier talsmann for politiet i Aurora, Frank Fania, til Denver Post.

- I henhold til loven i Colorado skulle gutten ha vært plassert i et barnesete, sier talsmann for transportmyndighetene i delstaten, Stacey Stegman, til avisen.

- Livet er kostbart
Colorados transportdepartement postet bildet av barnet og bensinkannen på Facebook mandag - med en klar oppfordring om å spre bildet for minne alle om at livet er kostbart.

«Så vær snill, vær ansvarlig og pass på at barnet er ordentlig sikret i et egnet barnesete,» lyder beskjeden på Facebook.

Sterke reaksjoner
Bildet på Facebook skapte sterke reaksjoner.

- Folk var ganske opprørte. Folk var også sinte på grunn av bensinkannen. Selv om den var tom, så var folk bekymret for at gutten ble utsatt for giftige gasser, sier Stegman.

«I det minste er barnet INNI bilen og ikke på TAKET,» lyder ett av innleggene på Facebook.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus