Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Larsen, Håkon Mosvold (NTB scanpix)

- Dommen er helt gal og vi vil kreve frifinnelse

Promotion med annonselenker

Dyr sommerforelskelse

Oddsen med annonselenker

Berisha vil bli savnet

Kunstmaler Odd Nerdrum (68) sa seg ikke skyldig da ankesaken mot ham startet i Borgarting lagmannsrett mandag.

Nerdrum står tiltalt for å ha solgt malerier for 14 millioner kroner i perioden 1998-2002 uten å føre inntektene opp på selvangivelsen.

Han ble i Oslo tingrett i august i fjor dømt til to års ubetinget fengsel. Tingretten reduserte beløpet og fant ham skyldig i å ha unndratt skatt for 10,5 millioner kroner. Nedrum anket dommen.

– Vi mener dommen fra tingretten er helt gal og vil kreve frifinnelse, sier skattejurist Pål Berg i advokatfirmaet Bækhus Dege til NRK.

Berg sa til NTB før ankesaken startet at han mener å kunne bevise at Odd Nerdrum har betalt skatt av samme inntekt flere ganger.

Borgarting lagmannsrett har satt av tre dager til ankesaken. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus