Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. Foto: Cea/Flickr.com

Brukte strømpistol på medelev

Reisetips med annonselenker

5 tips: Slik finner du best mulig pris på hotellrommet

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

15 år gammel gutt dømt til betinget fengsel for å ha brukt strømpistol på en yngre medelev på en skole i Stavanger.

Hendelsen fant sted 21. desember i fjor og var foranlediget av en slåsskamp mellom de to dagen forut for dette. Da 15-åringen gikk på skolen neste dag, hadde han med seg et elektrosjokkvåpen han hadde skaffet kvelden før, skriver Rogalands Avis.

Etter at skolen var slutt denne dagen, fikk han en kamerat til å komme med fornærmede, og da de møttes, ga han vedkommende to støt i halsen. Fornærmede løp fra sted, men falt like etterpå i bakken da han besvimte. Han måtte også legges inn på sykehuset.

I forbindelse med straffeutmålingen kom retten til at også fornærmede hadde en del av ansvaret og at han på Facebook hadde skrevet at han «skulle ta» 15-åringen.

På grunn av hans unge alder ble straffen på 36 dager i fengsel gjort betinget. 15-åringen ble også dømt til å betale en bot på 2000 kroner for at han skulle få en følbar reaksjon.

Les andre nyheter fra Rogalands Avis her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus