Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Google Maps

Leteaksjon etter jente avsluttet

Reisetips med annonselenker

Derfor må du hit innen 31. oktober!

Oddsen med annonselenker

Han spilte på gata med hjemmelaget ball og steiner

Store styrker letet i natt etter en 15 år gammel jente som har vært savnet fra Bærums Verk. Nå er hun funnet i god behold.

Politi, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder har alle store styrker ute for å lete etter den savnede tenåringen, skriver Asker og Bærum Budstikke.

- Det siste sporet vi har er signaler fra jentas mobiltelefon nord-øst for Dælivann i 03.30-tiden natt til torsdag, sa politiets innsatsleder Marius Wam til avisen i 09-tiden.

Letingen har pågått gjennom natten og torsdag morgen ble den flyttet til området rundt Dælivann og Kolsåstoppen. Jenta ble funnet tilfeldig torsdag formiddag av en politipatrulje i leteområdet.

Politihelikopteret bisto i letingen onsdag kveld, mens et Sea King-helikopter har tatt over letingen fra luften torsdag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus