Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Espen Sand (NTB scanpix)

Hunder skambet gutt (2)

Promotion med annonselenker

FÅ IGJEN PÅ LAGER! Dingsen for deg som vil sove godt

Oddsen med annonselenker

Stabæk fortsetter medaljejakten

Tre personer sendt til sykehus med store skader.

Tre hunder skal ifølge politiet ha skambitt ett barn og minst to voksne ved Vangsveien is Mandal i ettermiddag.

Ifølge nettavisen Lindesnes fikk en 21 år gammel kvinne og en to år gammel gutt bittskader på en lekeplass i Vangsveien i Mandal.

- Barnet har et dypt åpent sår i ryggen, mens kvinnen har et dypt åpent sår i armen, sier operajsonleder i Agder politidistrikt, Ingrid Mæhre, til Fædrelandsvennen.

Hendelsen skjedde ved 17-tiden på lekeplassen i enden av Vangsveien på Frøysland i Mandal. Naboene forteller at det var flere barn i området, men at det akkurat da var to-åringen og to av hans slektninger som var på lekeplassen, en kvinne og en mann begge i 20-årene.

Til avisen opplyser politiet at de har beslaglagt alle de tre hundene som var involvert. Også den 23 år gamle hundeeieren kan vente seg kraftige konsekvenser.

- Hundene blir mest sannsynlig avlivet når det er snakk om så alvorlige skader som dette. Reglene er tydelige, sier Mæhre.

Mye tyder på at hundene skal ha kommet seg ut av en innhegning, og deretter gått til angrep på menneskene.

Ifølge fvn.no dreier det seg om tre kamphunder. De var onsdag kveld tatt i forvaring av Falken i Mandal. To av hundene er en blanding mellom dobermann og rottweiler. En tredje hund er en fransk mastiff – også det man forbinder med å være en kamphund.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus