Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

21-åring husker ikke drap på 22-åring i Mandal

Reisetips med annonselenker

Høstens ultimate storbyferie

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Mandal/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Det var 22-årige Dalibor Bosic som natt til torsdag ble drept med kniv i Mandal. En 21-årig mann har innrømmet knivstikkingen, men sier han ikke husker selve drapet.

Den siktede 21-åringen vil bli framstilt for varetektsfengsling fredag, får NTB opplyst fra Agder politidistrikt.

Drapet skjedde på en fest, og 21-åringen erkjente drapet allerede da politiet kom til åstedet i tretiden natt til torsdag.

- Den drepte har bodd i Mandal i flere år, men er opprinnelig fra Kroatia, opplyser påtaleansvarlig Terje Kaddeberg Skaar. Den siktede 21-åringen er norsk.

Politiet vet ennå ikke noe nærmere om motivet for drapet, men har beslaglagt en kniv de mener er drapsvåpenet. Det skal ha vært en krangel i forkant av knivstikkingen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus