Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Rui Vieira (Pa Photos)

Sju pågrepet etter terrormistanke

Promotion med annonselenker

Dette må alle med telefon ha

Oddsen med annonselenker

Leksand på kanten av stupet

Stoppet i rutinekontroll på motorvei i South Yorkshire.

Hendelsen skjedde på M1 i Storbritannia 30. juni, skriver Sky News.

Her ble sju menn er arrestert, mistenkt for forberedelse eller oppfordring til terrorhandlinger, opplyser politiet i West Midlands.

Arrestasjonene kom som en følge av en rutinekontroll på motorveien denne aktuelle dagen. Bilen ble beslaglagt etter mistanke om at den ikke var forsikret.

Senere ble både skytevåpen og annet materiale funnet skjult i bilen. Da iverksatte politiet en aksjon mot sjåføren, passasjerer og andre mistenkte som kunne være involvert. Til nå er sju menn arrestert, henholdsvis seks menn i 20-årene fra West Midlands og en 43 år gammel mann fra West Yorkshire.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus