Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: ANDER GILLENEA (Afp)

Seks skadd i okseløp

Shopping med annonselenker

Nå er dette populært igjen

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

Tusener av mennesker lot seg jage av okser gjennom Pamplonas gater i årets første okseløp. For seks av deltakerne ble det et ublidt møte med de over 500 kilo tunge beistene.

En 73 år gammel mann fra Pamplona fikk et horn inn i høyrebeinet da okseløpet startet, men han ble ikke alvorlig skadd, opplyser de regionale myndighetene i Navarra i Spania.

Fem andre deltakere ble brakt til sykehuset etter at de falt og fikk skrubbsår eller bruddskader. Blant disse var én fra Australia og én fra Japan.

Oksene som settes inn i løpet, veier fra 520 til 590 kilo. Løypa er 850 meter lang, og selve løpet varer i snaut tre minutter.

Mot slutten av lørdagens løp ble en mann løftet opp og båret 30 meter av en okse da skjortekragen hans ble sittende fast i et horn.

- Det var utrolig, helt intenst, skremmende, sa 28 år gamle Collin Hamer fra USA etter fullført løp.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus