Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Knut A. Nadheim (Romerikes Blad)

- Huseier kastet maten og kuttet strømmen mens jeg var på ferie

Reisetips med annonselenker

11 drømmeturer alle bør ha opplevd

Oddsen med annonselenker

Bryter ut i latter av kompisens Godset-mobbing

(RB.no): Innehaver Elisabeth Angel Olsen i cateringfirmaet Synøve og Elisabeth’s mat i Gan fortviler.

Tvisten bunner i en kontrakt som eier av cateringfirmaet har fram til 2014.

Angel Olsen ønsker å fortsette sin drift, mens huseiers plan å gjøre om bygget til leiligheter.

Da Elisabeth Angel Olsen, som driver firmaet Synøve og Elisabeth’s mat, kom hjem fra ferie var strømmen kuttet, låsene skiftet – og all maten kastet.

- Da jeg kom tilbake fra ferie, hadde eieren av huset skiftet lås på alle dører som jeg hadde tilgang til. Jeg kontaktet advokat og kom etter hvert inn i lokalene jeg leier, forteller Elisabeth Angel Olsen til Romerikes Blad.

- Det viste seg at det store fryserommet var tømt for alle matvarer, men det luktet fryktelig likevel. I kjølerommet sto det fortsatt mat, men denne var ødelagt fordi strømmen var kuttet ut også der. Som en siste hilsen hadde huseieren spikret igjen døren til toalettet i gangen, sier hun.

- Vil kaste meg ut
- Hva er bakgrunnen for denne cateringtvisten?

- Det har vært drevet cateringvirksomhet i dette huset i Gan i flere tiår. Her drev firmaet Synnøves Mat tidlig på 1990-tallet. Jeg overtok i 2009 og har etter hvert opparbeidet en stor kundekrets på Romerike. Tidligere i år ble eiendommen solgt og da ble det vanskeligere.

- Den nye eieren søkte i slutten av mai i år om å bygge tre–fire leiligheter i dette huset, blant annet var en del av mitt produksjonslokale med i den utbyggingsplanen. Men jeg har kontrakt til 2014 og vil selvfølgelig ikke flytte ut. Det likte ikke den nye eieren, forteller Olsen.

Gjennom firmaet Pluss-Loft AS på Kirkenær har huseier Erling R. Ødegaard signalisert at han vil omgjøre eiendommen til bolig.

Nå har både Elisabeth Angel Olsen og huseier Erling R. Ødegaard engasjert advokat i saken.

Advokatfullmektig Ole-Kristian Ringnes representerer Ødegaard, mens advokat Benjamin Nordhaug ivaretar Angels interesser.

- Ingen kommentar
- Jeg vil ikke kommentere dette forholdet, sier Erling Rasmus Ødegaard og bryter forbindelsen når Romerikes Blad ringer for å be om hans syn på saken.

Hans advokat, Ole Kristian Ringnes, har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Ringnes skriver imidlertid i en mail 2. juli at «ettersom Angel Olsen er på ferie har vi antatt at hun ikke har hatt mulighet til å møte for gjennomgang av skader».

Les flere saker hos Romerikes Blad her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus