Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Holm, Morten (SCANPIX)

Ni av ti fly er i rute på Oslo lufthavn

Shopping med annonselenker

Slik bygger du opp herregarderoben i høst

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Flytrafikken går omtrent som den skal fra Oslo Lufthavn Gardermoen tidlig lørdag ettermiddag. Kun ett av ti fly er forsinket.

Like før klokken 13 har kun 11 av de 101 flyene som har tatt av fra Gardermoen så langt denne lørdagen vært forsinket. Det betyr at 89 prosent av flyene har vært i rute.

- Dette må vi si oss fornøyde med. Det er fortsatt noen ubemannede plasser i Røyken på grunn av bemanningssituasjonen der, men de har jobbet hardt for å fylle ledige plasser, og det har gitt gode resultater, sier informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo Lufthavn Gardermoen til NTB.

På morgenen og formiddagen lørdag oppsto det forsinkelser på opptil en time. Men Kobro er optimistisk for ettermiddagen og kvelden.

- I ettermiddag ser det foreløpig veldig bra ut, men hvis det blir flere ubemannede plasser, så vil det kunne få konsekvenser, sier Kobro.

Når det er for få flygeledere på jobb, blir man av sikkerhetsmessige grunner nødt til å øke avstanden mellom flyene, forklarer han. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus