Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Privat

Tre søstre døde etter høyballulykke

Shopping med annonselenker

Kleskuppene du gjør nå, mann

Oddsen med annonselenker

Nå er han lei den «forbanna sammenligningen»

Storebror Mads (16): - Jeg klarer ikke mer. Jeg elsker dere alle sammen

Torsdag formiddag fikk tre søstre på 6, 9 og 13 år høyballer over seg da de lekte hjemme på gården sin i Ringkøbing i Danmark.

Skadene på jentene var omfattende, og samme dag ble 9 år gamle Michelle erklært død på sykehuset i Herning.

Les mer: Tre søstre klemt fast under høyballer

De to andre jentene ble overført til et annet sykehus der de fortsatte å kjempe for sine liv. Fredag ble 13 år gamle Julie erklært død.

Lørdag ettermiddag ble tragedien total: Av en søskenflokk på til sammen fire, står kun én tilbake.

- Vi ble ringt opp klokken 14 og får beskjed om at den tredje jenta fra ulykken i Ringkøbing også er død, sier vaktsjef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Gert Høeg, til bt.dk.

Familien har vært samlet hos den seks år gamle Barbara på sykehuset der hun i to dager kjempet for livet.

(Saken fortsetter under bildet)

- Storebror elsker dere
Søstrenes storebror, Mads (16), har flere ganger skrevet på en minneside som er opprettet for jentene, og da han fikk vite at også hans yngste søster døde, skrev han:

«Barbara er os død det var dem allesammen på engang jeg kan ik mere jeg går ned i vil altid være i mit hjerte hvil i fred dejlige tøser !!!! storebror elsker jer allesammen !!!»

Støtteerklæringene renner inn til den rammede familien, spesielt på sosiale medier. En familie fra Roskilde skriver på minnesiden:

«Vi kjenner dere ikke, men vi sender dere de varmeste tanker og medfølelse. Dere er rammet av de verst tenkelige og det verste marerittet man kan forestille seg. Håper dere kan finne trøst i hverandre i denne vanskelige tiden. De varmeste tanker fra en familie nær Roskilde.»

Årsaken fortsatt ukjent
Årsaken til hvorfor jentene fikk høyballene, som kan veie opp mot et halvt tonn, over seg, er fortsatt ukjent.

- Det siste dødsfallet har ikke bidratt med noe nytt i forhold til ulykken, så vi vet ikke mer enn det som allerede er kjent. Neste steg er at vi må avhøre foreldrene om hvordan og hvor disse høyballene ble stablet, sier Høeg til bt.dk.

Politiet regner med at de tre vil obduseres mandag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus