Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
KAN SMILE HELE VEIEN TIL URNENE: Høyre hadde slått knockout på Ap, dersom det hadde vært valg i morgen.
KAN SMILE HELE VEIEN TIL URNENE: Høyre hadde slått knockout på Ap, dersom det hadde vært valg i morgen. Foto: Lise Åserud

Nå er de størst!

Promotion med annonselenker

Har du ikke dette, bør du kaste deg over det nå!

Oddsen med annonselenker

Moldes «sjokkerende» gulloppskrift

Hver tredje velger vil ha Erna Solbergs Høyre.

I en ny meningsmåling gjort av Sentio for Dagens Næringsliv har Høyre gått forbi Arbeiderpartiet som landets største parti.

Høyre går fram 2,4 prosentpoeng fra juni, og ender på en av de beste målingene noensinne, 32,5 prosent.

- Vi har vist at vi har bedre ideer og nye løsninger – og folk er på en måte lei av regjeringens løsninger. Folk ønsker et regjeringsskifte, sier Erna Solberg til Dagens Næringsliv.

Arbeiderpartiet går tilbake med 3,0 prosentpoeng til 29,2 prosent.

Frp holder seg på stedet hvil, med 17,5 prosent i forhold til juni.

Høyres velgere er også de mest lojale, 90 prosent av dem som stemte Høyre i 2009, ville ha stemt Høyre om det var valg i morgen.

Fra før er Erna Solberg målt til å være Norges desidert mest populære politiker, ifølge en undersøkelse Ipsos MMI gjorde for Dagbladet i juni.

Hele 79 prosent av de spurte mente Erna Solberg gjør en god jobb. Bare 62 prosent sier det samme om Arbeiderparti-leder og statsminister Jens Stoltenberg.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus