Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Mads A. Bjørkly (Finnmark Dagblad)

Fikk stein på sju kilo gjennom frontruta

Reisetips med annonselenker

De 25 beste hotellene i Hellas

Oddsen med annonselenker

Nottingham Forest er suverene hjemme

- Vi har bare ventet på det.

Rundt klokka 14 onsdag fikk politiet melding om at stein haglet over hus og biler i Hvalrossveien i Hammerfest, skriver Finnmark Dagblad.

Steinene kom fra området på andre siden av veien, hvor det sprenges og planeres for det nye boligområdet. Steinene var opp mot sju kilo.

- Jeg stod på verandaen sammen med mamma, da vi så steinene kom flygende mot oss. Jeg fikk mamma i sikkerhet under verandaen, før jeg sprang til bikkja mi og sjekket at den ikke var truffet. Denne steinen kom gjennom frontruta på bilen min. Vi skulle akkurat til å dra på butikken, sier Sander Blix Fredriksen til Finnmark Dagblad.

Han er rystet over hendelsen, og er skremt over at noe slikt kan skje.

- Vi har bare ventet på det. Jeg har vært redd lenge, sier Fredriksen, som ble øyenvitne til at en mann måtte stupe i dekning for å ikke bli truffet av steinene.

Ifølge politiet er det firmaet Kjell Foss fjellspregning som er ansvarlig for sprengningen på Prærien. De har opprettet sak på forholdet og saken er nå under etterforskning.

- Vi ser absolutt alvorlig på dette. Det er jo en barnehage bare 50-100 meter fra hus som ble truffet, og steinene er ifølge de som er på stedet på størrelse med bowlingkuler, sier operasjonsleder ved Vestfinnmark politidistrikt, Geir Roar Nesbø.

Politiets etterforskning vil klarlegge hva som har gått galt, og Nesbø sier det kan føre til at sertifikatet til skytebasen vil bli vurdert

Les flere saker i Finnmark Dagblad her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

comments powered by Disqus