Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Berit Roald/Scanpix

Gutter tiltalt for overgrep mot 13-åring

Reisetips med annonselenker

Nytt hotell i Oslo for den urbane og moderne reisende

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Straffesaken kommer opp mer enn to år etter at overgrepet skal ha skjedd.

Oslo (NTB): To gutter fra Oslo er tiltalt for overgrep mot en 13-årig jente. Den yngste gutten var bare 15 da overgrepet skal ha skjedd.

Kameraten hadde nylig fylt 16 år da det påståtte sexovergrepet skjedde i en drabantby i slutten av mai 2010. Den yngste av guttene er samtidig tiltalt for vold mot jenta, skriver Dagbladet.

Ifølge tiltalen skal de ha forsøkte å rive av henne klærne, befølt henne på brystene, skrittet, på rumpa og forsøkt å kysse henne. Dommeravhør av jenta ble gjennomført høsten 2010.

Etter at overgrepsanmeldelsen var innlevert, skal den da 15 år gamle gutten ha brukt vold mot jenta. Straffesaken mot de to kameratene kommer opp for Oslo tingrett i neste uke, mer enn to år etter at overgrepet skal ha skjedd.

Jentas bistandsadvokat, Vidar Lind Iversen, karakteriserer overfor Dagbladet oslopolitiets tidsbruk som helt uholdbar.

- Det er klart uheldig både for den fornærmede jenta og de tiltalte at etterforskningen har tatt to år. Jeg mener oslopolitiet ikke bare kan skylde på manglende ressurser, men også at de må se på hvordan etaten prioriterer, sier Lind Iversen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus