Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: HANDOUT (Reuters)

- Han spiste opp ansiktet mitt

Reisetips med annonselenker

QUIZ: Vet du hvilken amerikansk stat dette er?

Oddsen med annonselenker

Umulig å skille stormaktene

Snakker ut om det horrible kannibalangrepet.

Den hjemløse mannen Ronald Poppo (65) ble i mai måned angrepet av en rabiat mann på et fortau i Miami. Angrepsmannen, som var naken, forsøkte å tygge av ansiktet til den hjemløse mannen.

Politi ankom stedet og fikk uskadeliggjort angrepsmannen. Poppo pådro seg kritiske ansiktsskader og ble innlagt på sykehus. Poppo mistet synet og fikk revet av 75 prosent av ansiktet sitt i angrepet.

Poppo har gjennomgått en rekke operasjoner og er på bedringens vei.

- Stakk ut øynene mine
Poppo har i politiavhør i forrige måned redegjort for hendelsesforløpet. CBS har fått tak i utskriften fra avhøret.

65-åringen var tilsynelatende rolig da han skulle gjenoppleve den grusomme dagen.

- Han spiste opp ansiktet mitt og stakk ut øynene mine, sier han i avhøret.

Poppo har fortsatt ingen forklaring på hvorfor nettopp han ble angrepet.

- I et svært begrenset øyeblikk så trodde jeg han var en god mann. Men så gikk han plutselig berserk. Han hadde tydeligvis ingen god dag på stranden, hvor han hadde vært. Og jeg antar at han tok det utover på meg. Jeg vet rett og slett ikke, sier han.

Sjekket opp damer
Poppo sier gjerningsmannen hadde vært på stranden for å sjekke opp damer. Gjerningsmannen skal ha uttrykt frustrasjon over at han ikke hadde lyktes i dette.

- Han likte ikke stranden. Han fikk seg ikke noe der. Han dro til stranden for å score eller noe, fortsetter Poppo.

Videre forteller Poppo at gjerningsmannen anklagde ham for å ha stjålet bibelen hans. Men Poppo avviser at han skal ha framprovosert angrepet.

- Hva kan egentlig framprovosere et sånt angrep? Jeg verken bannet eller sa noe stygt til ham.

Poppo, som til tross for sin universitetsutdannelse har vært hjemløs i 30 år, sier han har det etter forholdene bra.

Kannibalangrep
Angrepet på 65-åringen ble rakst omtalt som et kannibalangrep i amerikanske medier. TV-bilder viste hvordan to blodige menn rullet rundt på fortauet i Miami, før politiet til slutt ankom åstedet og skjøt og drepte gjerningsmannen.

Ifølge vitner fortsatte gjerningsmannen å spise på ansiktet til offeret etter at han ble skutt, men døde til slutt av skuddskadene.

Nytt gatedop
Politiet tror at gjerningsmannen gikk på det nye gatedopet, «Cloud Nine». Ifølge politiet rammer det syntetiske dopet sentralnervesystemet og forårsaker paranoia, sterke hallusinasjoner og utløser en uberegnelig og voldelig oppførsel.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus