Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Redningsmannskap kom etterhvert fram til området hvor et småfly havarerte fredag ettermiddag. Det var dårlig vær med lavt skydekke da et tyskregistrert flyet med 3 personer ombord traff en en fjellside på østsiden av Sørvatnet i Bjugn kommune.
Redningsmannskap kom etterhvert fram til området hvor et småfly havarerte fredag ettermiddag. Det var dårlig vær med lavt skydekke da et tyskregistrert flyet med 3 personer ombord traff en en fjellside på østsiden av Sørvatnet i Bjugn kommune. Foto: Lornts Eirik Gifstad

Flyulykken: Dårlig vær hindrer Havarikommisjonen

Promotion med annonselenker

Endelig er denne på supertilbud!

Oddsen med annonselenker

Inter går på ny smell

Bjugn/Oslo (NTB-Alexander Vestrum/Margrethe Håland Solheim): Alle de tre som omkom da et småfly styrtet i Bjugn i Sør-Trøndelag fredag, var fra delstaten Bayern i Tyskland. Dårlig vær hindret Havarikommisjonen i å nå fram til ulykkesstedet lørdag.

Sør-Trøndelag politidistrikt offentliggjorde lørdag navnene på de tre som var om bord i flyet da det styrtet i en fjellside på østsiden av Sørvatnet fredag ettermiddag. Det var Heiko Schmitt (49), Hermann Jacobs (56) og Jürgen Gast (58).

De pårørende er varslet i samarbeid med tyske myndigheter, opplyser politioverbetjent Lars Melvold.

- Dessverre er været så dårlig at vi ikke har mulighet til å komme oss inn til vraket med helikoptertransport, sier havariinspektør Edith Irgens til NRK.

Flyet ligger i bratt terreng. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus
Våre bloggere

Mina Gerhardsen

Penger lukter faktisk

Sammy Myklebust

Gull til Ægir Bryggeri

Tor Hammerø

Bugge med vennefest

Anders Nordstad

Billig politikk

Kjell-Ola Kleiven

Min største frykt