Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
HYRDESTUND I DET FRI: 8.klassinger ved Namsos ungdomsskole oppdaget den seksuelle aktiviteten på skolens område tirsdag. Da paret ble oppdaget, fikk de på seg klærne og løp fra stedet. Nå jakter politiet på syndebukkene
HYRDESTUND I DET FRI: 8.klassinger ved Namsos ungdomsskole oppdaget den seksuelle aktiviteten på skolens område tirsdag. Da paret ble oppdaget, fikk de på seg klærne og løp fra stedet. Nå jakter politiet på syndebukkene (namdalsavisa.no/TIPSER)

Her har de samleie i skolegården

Shopping med annonselenker

De hotteste jakkene for gutta

Oddsen med annonselenker

- Lazio tar første stikk

Med sjokkerte elever og en lærer som vitne, hadde paret sex på skolens område.

NAMSOS: Du tror det kanskje ikke før du får se det. Men noen av elevene dro fram mobiltelefonen og festet seansen på film.

Hyrdestunden i buskaset bak Namsos ungdomsskole ble utvilsomt «dagens snakkis» på tampen av skoledagen tirsdag.

Nå vil politiet ha flere bilder for å identifisere «syndebukkene», skriver Namdalsavisa .

Politiet ber om bilder
– Vi har fått tilsendt noen bilder, men greier ikke ut fra dem å identifisere paret. Vi har mottatt noen signalement, men ber om ytterligere hjelp fra publikum for å kunne løse saken, sier etterforskningsleder Bengt Ivan Blom ved politiet til Namdalsavisa.

Ifølge vitneobservasjoner hadde kvinnen nordisk utseende, mens mannen ikke hadde nordisk utseende.

– Vi ser alvorlig på hendelsen. Paret har begått en straffbar handling; nærmere bestemt brudd på straffelovens paragraf 201, sier Blom.

For ordens skyld – her er ordlyden i paragrafen:

«Den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a) på offentlig sted,

b) i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket til det, eller

c) i nærvær av eller overfor barn under 16 år,

straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år».

– Forseelsen dekker alt dette. Skolen skal være en trygg plass for ungdommene, og derfor er dette særlig alvorlig, fastslår Blom.

Rektor beklager
Politiet ble varslet fra skolens ledelse like før klokka 14 tirsdag.

– Hendelsen skjedde mellom skolen og ungdomsklubben Lagre` og ble oppdaget av elever samt en av våre lærere. De sørget for å få tatt bilder, som vi har oversendt til politiet. Dette er veldig beklagelig og helt klart ingen aktivitet vi skal ha i skolens område, sier rektor Bjørn Mikalsen til avisa.

Synes du denne saken var spesiell, kan du jo også se på disse:

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus