Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Halvorsen forstår ikke hva velgerne tenker på

Shopping med annonselenker

Årets høstfavoritter til herre

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Oslo (NTB): Tidligere SV-leder Kristin Halvorsen mener det er ufattelig at et flertall av velgerne foretrekker Erna Solberg (H) som statsminister fremfor Jens Stoltenberg (Ap).

- Jeg forstår ikke hva velgerne tenker på!, sa Halvorsen under lanseringen av boka «Gjennomslag» onsdag.

Hun omtalte Høyre som et parti som har slipt bort alle skarpe kanter og som later som om det er en rokkering av mennesker og ikke av politikk.

Halvorsen mener hun er den sterkeste forsvarer i Norge av det rødgrønne regjeringssamarbeidet.

- Det er ingen løsning for SV å stå utenfor regjering. Det er ikke sånn at det venter et paradis med SV på 20 prosent bare vi kommer oss ut av regjering, sa hun.

Halvorsen sier at hun har bidratt til boka, som er ført i pennen av mangeårig NRK-journalist Lilla Sølhusvik, fordi hun håper det vil kaste et nytt lys over det rødgrønne samarbeidet og dermed bidra til en tredje valgseier for koalisjonen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus