Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Stavanger-politiet undersøkes etter drap

Shopping med annonselenker

Årets beste Oktoberfest-kostymer

Oddsen med annonselenker

Kritisk til VIFs talentbehandling: - Urettferdig

Stavanger (NTB): Spesialenheten for politisaker vil se nærmere på Stavanger-politiets avgjørelse om ikke å rykke ut etter en nødmelding mandag ettermiddag. Nesten fire timer etter varslingen på 112 ble et ektepar funnet drept.

Det er ikke kjent om det er en sammenheng mellom oppringningen fra en ung gutt og dobbeltdrapet på Tasta mandag. Nå har Spesialenheten for politisaker kontaktet Stavanger-politiet for å få klarhet i saken.

- På bakgrunn av det som har kommet fram i mediene, har de bedt om lydloggen og loggen knyttet til hendelsen. Spesialenheten understreker at dette er på undersøkelsesstadiet, og det er ikke åpnet noen etterforskning i saken, sier visepolitimester Gøril Våland i Rogaland politidistrikt til NTB.

Nå som Spesialenheten er inne i saken, avventer politiet deres vurdering.

Den tolv år gamle gutten som ringte nødnummeret klokka 16.30 mandag, sa til politiet at han hadde hørt rare lyder og banking mot vindu fra en flermannsbolig på Tasta. Dobbeltdrapet mandag fant sted i en av enhetene i denne bygningen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus