Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
(Google Streetview)

Sovende mann ble utsatt for oralsex ved pizzarestaurant

Reisetips med annonselenker

Det hemmelige Spania

Oddsen med annonselenker

Ukens TV-sendte kamper

Mannen som sier han ikke fikk med seg hva som skjedde da to kvinner «koste» med ham i sommer, møtte i dag i Asker og Bærum tingrett.

Flere gjester på Peppes Pizza i Asker sperret øyene opp da de oppdaget at to kvinner utførte oralsex på en mann fra Røyken utenfor pizzarestauranten en tidlig ettermiddag i august i år, skriver Budstikka.

Politiet kom raskt til stedet og skrev ut forelegg til både mannen og de to kvinnene for deres usømmelige adferd i offentlig rom.

Sier han sov under akten
Mannen, som hevdet at han sov hele tiden, nektet derfor å vedta forelegget på 6000 kroner.

I dag startet saken i Asker og Bærum tingrett.

Mannens forsvarer, Knut Gunnar Brindem, sier at vitner som forklarte seg i saken, inkludert polititjenestemannen som kom løpende, bekreftet at hans klient sov og var vanskelig å vekke.

- Han fikk ikke med seg hva kvinnene gjorde med han, sier Brindem til lokalavisen.

Mannen har ikke tenkt å anmelde kvinnene for seksuelle overgrep ettersom han ikke husker at noe har skjedd.

Begge kvinnene har vedtatt forelegget de ble tildelt på den lille gressplenen utenfor pizzarestauranten i Asker.

Puttet gress i underbuksene
En av dem vitnet i retten i dag på telefon. Ifølge Brindem skulle de bare tulle med mannen, blant annet ved å putte gress i underbuksene hans.

Hvor lenge sexakten varte er det sprikende meninger om. Vitner og de involverte partene snakker om alt fra rundt et minutt til en halv time.

Politiadvokat Iselinn Håvarstein la i dag ned påstand om en bot på 7200 kroner, eller subsidiært 15 dagers fengsel, for mannen som hardnakket hevder at han aldri fikk med seg det som skjedde.

Dommen er trolig klar allerede i ettermiddag.

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus