Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Brynjar Eidstuen (Oppland Arbeiderblad)

Gasstank i brann - fabrikk evakuert

En person har fått lettere brannskader.

Siste nytt: Brannen i propantanken er slukket, melder politiet i Vestoppland.

Det brenner i en gasstank hos Ragasco inne i næringsparken på Raufoss. Ifølge politiet har én person fått brannskader av uvisst omfang, skriver Oppland Arbeiderblad.

Det gjelder bygning 306 inne på anlegget, sier OAs journalist på stedet.

Er du på stedet? Tips oss på tips@nettavisen.no

En ambulanse med blålysene på har nettopp forlatt området. Ambulansepersonell rydder nå et område ved nordre port slik at et legehelikopter kan lande.

Brann i stor propantank
Ifølge ansatte OA har snakket med inne på anlegget, skal det dreie seg om en propantank på 4000 liter.

- Det brenner skikkelig, og det er masse svart røyk. Det er mye politi, brann- og ambulansepersonell på stedet, men foreløpig er det ikke så stor aktivitet, sier et øyenvitne til OA.

De ansatte i Ragascos bygning er evakuert, det samme gjelder produksjonsdelen hos Kongsberg Automotive som ligger vegg i vegg, får OA opplyst av kilder inne på anlegget.

Ragasco AS utvikler og produserer trykkbeholdere i kompositt for lagring og transport av propangass (LPG) og komprimert naturgass (CNG).

Twitter-meldinger fra politiet i Vestoppland:

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus