RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene (Østlands-Posten)

Angrep postbudet fordi han kjørte for sakte

Sist oppdatert:
To menn gikk fysisk til angrep på og forfulgte Posten-sjåføren. Årsak: han kjørte for langsomt i en rundkjøring.

Østlands-Posten fikk i løpet av ettermiddagen flere tips om kraftig slåssing mellom tre menn på en busslomme i nærheten av påkjøringen til E18 ved Bommestad.

Informasjonssjef i Posten, Pål Jacobsen, bekrefter overfor avisa at han har fått melding om episoden fra en av sine sjåfører.

- Dette er snakk en innleid sjåfør som kjørte en av bilene til Bring, og vi har ingen grunn til ikke å tro at det han forteller er riktig. Dette er en mann vi kjenner godt, og som vi ikke har noe å utsette på, sier Jacobsen til avisa.

Basketak i veibanen
Det var litt etter klokken ett tirsdag flere passerende meldte om slåsskampen på busslomma ved Bommestad. Slåsskampen skal ifølge vitnene ha vært svært kraftig, og foregikk også ute i veibanen, slik at biler som kom måtte svinge over til den andre siden av veien.

Pål Jacobsen kjente ikke til episoden da ØP ringte tirsdag ettermiddag, men kontaktet avisa igjen etter å ha snakket med lederen i selskapet der sjåføren er ansatt.

- Bakgrunnen for slåssingen skal ha vært at sjåføren av Bring-Bilen kjørte sakte gjennom en rundkjøring i nærheten av busslomma, forteller Pål Jacobsen.

- Mannen kjørte sakte fordi han var redd for å skade varene han hadde med seg, men det likte tydeligvis ikke de som satt i bilen bak, sier han.

Jaget til Sandefjord
Personene i bilen bak postbilen tutet med hornet og ropte mot bilen foran, og Bring-sjåføren valgte å stanse på en busslomme like ved for å snakke med mennene i bilen.

- Bilen bak stanset også, og to personer skal straks ha gått til angrep på sjåføren av postbilen fordi han kjørte så sakte, forteller Jacobsen.

- Bring-sjåføren har fortalt at han ikke selv slåss aktivt, men at han forsøkte å trekke seg unna det som utviklet seg til å bli et voldsomt basketak. Til slutt klarte imidlertid sjåføren å komme seg inn i bilen igjen, og kjørte i retning av Sandefjord, sier han.

De to mennene som angrep sjåføren kastet seg imidlertid også inn i sin bil, og skal ha fulgt etter mot Sandefjord. Hele tiden skal de ha tutet de i hornet, og oppført seg truende. Til slutt skal de ha gitt opp «jakten» og forsvunnet.

Anmelder episoden
- Hva slags personer dette har vært snakk om vet jeg ikke, men heldigvis kom ikke sjåføren av postbilen alvorlig til skade. Han sørget for å levere varene han skulle, og vil anmelde saken onsdag, sier Pål Jacobsen.

Operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold bekreftet overfor Østlands-Posten tirsdag ettermiddag at politiet hadde fått melding om hendelsen, men at de ikke hadde vært på stedet.

Les flere saker fra Østlands-Posten

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere