RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmeldte voldtekt, ble selv fengslet i Dubai

Dubai (NTB): Politiet i Dubai har pågrepet et britisk par, etter at den 23 år gamle kvinne anmeldte en servitør for voldtekt.

London-paret hadde feiret forlovelsen sin på et hotell da kvinnen ble voldtatt på toalettet av en av hotellets servitører, skriver The Sun.

I stedet for å pågripe servitøren, opplevde paret selv å bli arrestert da de gikk til politiet for å anmelde voldtekten. Begrunnelsen de fikk var at de hadde drukket alkohol utenfor et godkjent serveringssted og hatt sex uten å være gift.

Paret ble torsdag kveld løslatt mot kausjon, men fikk passene beslaglagt. Nå risikerer de fengsel i inntil seks år i det strengt islamske landet dersom de blir funnet skyldig i sexanklagen.

23-åringen, som er av pakistansk opprinnelse, innrømmer at hun drakk en del alkohol under feiringen på det luksuriøse Address Hotel i Dubai, og at hun deretter sovnet på dametoalettet.

Servitøren må åpenbart ha fulgt etter henne, og han skal ha voldtatt henne mens hun var mer eller mindre bevisstløs. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere