RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ap-topp ut av maktkabalen

Oslo (NTB): Statssekretær Libe Rieber-Mohn (Ap) var et hett tips til å lede regjeringens innvandringspolitikk. Isteden er hun nå helt ute av regjeringsarbeidet.

En lang rekke statssekretærer ble utnevnt samtidig med at statsrådsskiftene i den rødgrønne regjeringen ble offentliggjort i ekstraordinært statsråd tirsdag. Mange av dem byttet departement eller statsråd.

Statssekretær for tidligere arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap), Libe Rieber-Mohn, var ikke blant disse.

Ifølge statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen (Ap) ved Statsministerens kontor blir det fredag oppnevnt flere statssekretærer i ordinært statsråd. Men etter det Nationen kjenner til, er Rieber-Mohn heller ikke på denne listen.

Avisen skriver at Rieber-Mohn selv skal ha valgt å trekke seg som statssekretær etter at statsrådskabalen var klar. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere