RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner for tjenestepensjon til alle

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) sier de nå er åpne for å diskutere lovfestet tjenestepensjon for alle etter at statsminister Kjell Magne Bondevik kom et slikt forslag onsdag
Sist oppdatert:
Dette er første gang NHO ifølge NTB åpner for en slik mulighet. Det er kun en uke til pensjonskommisjonen ledet av Sigbjørn Johnsen legger frem sin rapport.

Det var statsministeren som tok opp ballen på NHOs pensjonskonferanse, og satte frem forslag om at de 900.000 til en million arbeidstakerne som i dag ikke har slik pensjon også burde få tjenestepensjon.

Det store spørsmålet er hvor høy en slik tjenestepensjon burde bli. NHO vil ifølge Bergens Tidende sannsynligvis gå inn for et nivå godt under dagens ordning hvor arbeidstakerne er garantert 66 prosent av lønnen som pensjon.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere