Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Ari Behn er innmari pen

Promotion med annonselenker

Kjøp den perfekte farsdagsgaven

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Prinsesse Märtha Louise kan ikke få nok av sin ektemann, Ari Behn.

(SIDE2): Prinsesse Märtha Louise er helt hekta på Ari Behn - nå har hun også skaffet seg en veske med bilde av ektemannen.

Norsk design
«Ari Behn er innmari pen» står det skrevet på den kule vesken. En ivrig Side2 leser forteller at hun har akkurat samme vesken som Märtha, og at den finnes i kun 20 eksemplarer.

Er du en av dem som digger Ari Behn, bør du dermed være raskt ute med å skaffe deg vesken designet av norske Ellen Wessel. Prisen er 1399 kroner.

Prinsessen har tidligere vist seg i flere lignende vesker, designet av Hilde Halmer. Nå har prinsessen derimot byttet veske-designer.

Kjendisenes favoritt
Trine Grung elsker også å vise frem sine mest dyrbare på vesken. Da hun viste frem sine siste motekjøp for Side2 i fjor, var vesken fra Hilde Halmer Design en av hennes største favoritter. Barna Frida og Kasper er avbildet på hennes veske.

- Hun har også designet flere vesker til Märtha, fortalte Trine Grung den gang.

Les mer om kongefesten her:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus