RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kirsten Neumann (REUTERS)

Avbrøt takeoff - skled av rullebanen

De 165 charterturistene fikk seg trolig et støkk.
Sist oppdatert:

Da flypiloten avbrøt takeoff for å reise fra vinterkalde Dortmund i Tyskland, til sommerlige Las Palmas på Gran Canaria, gikk det galt.

Skled av rullebanen
Boeing 737-800-flyet med 165 ferielystne tyskere bremset, men skled rett av den glatte rullebanen.

- Under avgang fra flyplassen besluttet piloten å avbryte takeoff på grunn av «tekniske uregelmessigheter» som fortsatt undersøkes, sier pressetalskvinne Diane Daedelow i Air Berlin til nyhetsbyrået Associated Press.

Heldigvis skal ingen av passasjerene eller mannskapet på seks skal ha blitt skadet i hendelsen, og de kunne forlate flyet ved hjelp av trapper.

Berget fly og ferie
Alle passasjerene og bagasjen ble fraktet til nærliggende Paderborn flyplass, der et annet fly fraktet de til Las Palmas.

Ulykken skjedde klokken 07.05 søndag morgen. Flyplassen ble stengt mens flyet ble berget. Andre avganger og ankomster er innstilt eller omdirigert til andre flyplasser i nærheten.

Hendelsen førte til forsinkelser på flyplassen, som måtte omdirigere trafikken, skriver AP.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere