Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Ballo skriver bok om datteren

Promotion med annonselenker

Gratis e-bok: Slik får du suksess med tall

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Olav Gunnar Ballo skriver om tiden etter at datteren hans tok sitt eget liv i vår.

(SIDE2:) SV-politiker Olav Gunnar Ballo mistet datteren sin 28. mars i år. Nå skriver han bok om tragedien.

Sorgperioden
Boken «Kaja 1988 - 2008» handler om Kaja Bordevich Ballo, som tok sitt eget liv i Frankrike 20 år gammel. Hun studerte fransk i Nice og hadde nettopp etablert seg med nye venner og nye hobbyer.

En dag gikk hun innom Scientologikirken, hvor hun ble invitert inn for å ta en personlighetstest. Få timer etterpå tok hun sitt eget liv.

- I denne boken forteller Olav Gunnar Ballo om opplevelsen av å få den mest utenkelige og forferdeligste av alle telefoner, og om tiden etterpå, fra time til time. Samtidig tegner han et varmt portrett av en oppvekst, han beskriver et far-datter-forhold som har gjennomlevd vanskeligere prøvelser og oppnådd større nærhet enn de fleste, skriver Cappelen Damm om boken.

Bearbeider sorgen
Ballo har skrevet om dagene fra siste gang han pratet med datteren til begravelsen 11. april. I tillegg forteller han om oppveksten til Kaja.

Ifølge Dagbladet.no sier Ballo at han skrev for å bearbeide sorgen.

- Mange vil kanskje si «dette må da være for tidlig», men de samme folkene ringte dagen etter dødsfallet for å få kommentarer, sier han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus