RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ban ber om enighet i Sikkerhetsrådet

New York (NTB-AFP): FNs generalsekretær Ban Ki-moon beklager at Sikkerhetsrådet ikke har klart å bli enige om en felles uttalelse om Israels militæroffensiv på Gazastripen.

? Jeg beklager at Sikkerhetsrådet ikke har klart å komme til enighet for å få en slutt på volden. Jeg vil jobbe sammen med medlemmene i rådet og andre nøkkelspillere, spesielt arabiske ledere, for å legge til rette for en enighet, skriver Ban i en uttalelse.

Libya la fram et resolusjonsforslag natt til søndag norsk tid med krav om umiddelbar våpenhvile i det palestinske området. Generalsekretær Ban Ki-moon har bedt om at det umiddelbart må innføres våpenhvile på Gazastripen og ga uttrykk for ekstrem skuffelse over at rådet ikke klarte å vedta en felles uttalelse. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere