RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banemann Østby tilbake i jobb

Sist oppdatert:
Vålerenga trener på gress igjen.

Møt banemann Østby her

Gjermund Østby er ikke bare keepertrener i Vålerenga, han tar også fint rollen som banemann i Bingen på Valle. Torsdag trente Vålerenga på hjemlig gress for første gang i år.

- Det er sen start i Bingen i år. Vi har ønsket å la banen ligge så lenge som mulig, slik at vi har best mulig forhold her til den typen spill vi ønsker. Nå begynner det å komme seg, og det er bedre enn hva det pleier å være når vi tar den i bruk, forklarer Østby til VIF TV.

- Jeg tror gutta synes det var godt å komme utpå gresset igjen.

Mange dugnader under Rekdal

I år har Østby fått en helt ny bøtte, hvor han har en blanding av sand og frø som han fyller huller i banen med. I intervjuet på VIF TV får du vite hvorfor den gamle bøtta ble satt ut av drift.

Du får også høre hvordan regimet var da Kjetil Rekdal skulle ha Bingen i stand tidligere enn hva som er fornuftig, og Østby snakker litt om Viking-keeper Rune Jarsteins skjebnesvangre dytt i mandagens kamp mellom Viking og Rosenborg i Stavanger.

Møt banemann Østby her


(Foto: VIF Media)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere