RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bank i gebyrfri medvind

Sist oppdatert:
Bankia Bank fortsetter å ha stor suksess med sitt gebyrfrie visa-konsept og resultatene er i klar bedring
Hittil i år har Bankia Bank tidoblet bunnlinjen etter å ha fått fart på kundeinngangen på tampen av fjoråret.

Resultat før skatt endte på 10,4 millioner krone ri tredje kvartal, og er dermed på 28 millioner kroner så langt i år. I tredje kvartal i fjor var overskuddet før skatt på 4,5 millioner kroner , og 2,9 millioner for de tre første kvartalene.

Det er stadig god tilgang på kunder som øker bunnlinjen i Bankia, i tredje kvartal fikk de inn over 5.000 nye kunder til sitt gebyrfrie-visakort.

Bankia Bank ASA har nå 95. 000 kunder

– Vi er meget stolte over å levere så gode resultater etter bare tre års drift, sier adm¨. direktør Christina Åhlander i en kommentar.

Gebyrfri Visa kredittkort og Bankiakonto plasseringskonto.

Bankia sliter fortsatt med høye tapstall, i tredje kvartal var tapsføringene på 3,7 millioner kroner opp fra 3,2 millioner i samme periode i fjor. Hittil i år er det en nedgang fra 12,8 prosent i de ni første månedene i fjor til 10,3 millioner.

Netto renteinntekter er økt med 58 prosent i tredje kvartal fra 14,7 millioner i tredje kvartal 2003 til 23,2 millioner i samme periode i 2004.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere