RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bankdirektør stjal sykkel fra treåring

Sist oppdatert:
Tre år gamle Artem Beychkov er frarøvet sin trehjulssykkel av en sint bankdirektør. Nå havner saken for domstolene.

Det var den russiske avisen Pravda som sist tirsdag forteller om den spesielle saken.

Tre år gamle Artem var ute og syklet med trehjulssykkelen sin, da han traff handleposen til en dame som gikk foran ham. Noen tomater og plommer ramlet ut av posen, mens treåringen ramlet i bakken og begynte å gråte.

Guttens mor og en venn av henne så det som skjedde, og kom løpende til. De hjalp kvinnen med å plukke opp frukten som hadde ramlet ut av posen, og trøstet gutten.

Men kvinnen krevde erstatning for det som ble ødelagt. En sint mann kom bort til gutten, grep fatt i sykkelen hans og puttet den inn i bilen sin.

Artems mor tok nummerskiltet på bilen, og ringte politiet. "Raneren", som viste seg å være ektemannen til kvinnen som fikk ødelagt litt frukt, ble identifisert som visedirektør i en bank i Moskva.

Da han fikk høre at saken var anmeldt til politiet, svarte han med å saksøke treåringens mor for tre ødelagte tomater og fire ødelagte plommer.

Mannen har kontaktet advokat, og krever at saken havner i retten. Der vil han ha erstatning for den ødelagte frukten, og har også saksøkt politimannen som startet etterforskning av ham for ran.

Den stakkars treåringen må fortsatt klare seg uten sykkel - siden den nå oppbevares av politiet som bevis i saken!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere