RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barneskole i Oppegård rasert i brann

Tårnåsen (NTB): To av fløyene på Tårnåsen skole i Oppegård i Akershus ble totalskadd etter brannen som herjet skolen tirsdag kveld og natt til onsdag. Politiet tror brannen er påsatt.

- Store deler av skolen har brent ned natt til onsdag. Elevene skal ikke møte på skolen onsdag. Nærmere beskjed kommer i løpet av dagen er beskjeden på skolens nettsider.

Brannmannskaper både fra Follo og Oslo rykket ut til brannen som ble meldt 20.23 tirsdag kveld. Først ved 2.30-tiden natt til onsdag var flammene under kontroll.

- Brannmannskapene er på stedet og driver etterslokking, opplyser operasjonsleder Rune Persen i Follo politidistrikt til NTB ved 5.30-tiden onsdag morgen.

Årsaken til brannen er ikke endelig avklart, men politiet har vært i kontakt med fire gutter i 12-årsalderen som de vil ta en lengre samtale med onsdag morgen.

- Vi har hatt kontakt med fire gutter i 12-årsalderen på stedet. Disse er nå sendt hjem til foreldrene, men vi vil ta en ny prat med dem i morgen, sier operasjonslederen til NTB. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere